top of page

1: 1 TRAJECT INTIMITEIT

Je eigen pad lopen in de liefde

 

Er is niemand die weet hoe het werkt. Níemand die jou kan vertellen wat je wél of wat je niet zou moeten doen. De enige die weet wat klopt voor jou, ben je zelf. Ik help jou om te voelen wat jouw unieke pad is in de liefde.

 

In dit traject ga je een dieper niveau van intimiteit aan. Ten eerste met jezelf en je eigen emoties. Je gaat deuren openen en (weer) voelen wat jouw pad is. 

Wat levert het lopen van je eigen pad je op?

Je eigen pad lopen geeft het leven kleur. Je voelt je vrij, van binnenuit, om te leven zoals jij het wil. Je bent aanwezig in je lichaam, het moment en kan het leven echt voelen. De verbinding met mensen om je heen wordt echter en krijgt meer diepgang. 


Als je (meer) jouw pad loopt, komt ook naar de oppervlakte dat wat jou 'in de weg' zit. Dit kunnen angsten, schaamte, onzekerheid of schuld zijn. Ik help jou deze te transformeren en de vrijheid, lichtheid en liefde te ervaren die daarachter zit.

Dit traject is voor jou als

Je, je vrij wilt voelen in het verbinden met mannen en vrouwen, maar je nu bij diepere intimiteit spanning ervaart.

Je keuzes in het leven wilt maken die joú gelukkig maken, maar je nu vaak je eigen behoeftes negeert.

 Je krachtiger wilt staan voor je eigen verlangens en condities in het leven en de liefde, maar je nu geneigd bent om anderen te pleasen. 

⊱ Je meer vanuit vrije energie en flow wilt leven in plaats van vanuit structuren, rollen en verwachtingen die je gevoelsmatig zijn opgelegd.

 Je op een diepe manier wilt verbinden met anderen, maar je bang bent voor de pijn van verliezen en verlaten. 

 Je dichtbij je gevoel wilt zijn, maar daar nu van losgeraakt bent.

Wat krijg je

⊱ Telefonische intake (max. 30 min) + vraag/ doel vaststellen.

⊱ 4 sessies van 1-2 uur.

⊱ Opdrachten voor thuis.

⊱ Indien gewenst tussentijds contact via mail of whatsapp.

Investering

800,-

Je kan ook een losse sessie boeken van 222,-. Als je daarna besluit een traject te doen wordt het bedrag in mindering gebracht. Kom je voor de eerste keer? Dan betaal je 150,- voor een eerste sessie.

Mail info [at] bijmarrit.nl voor een afspraak.

Ik volgde de 1-jarige opleiding (600 uur) VITA™ Sex, Love & Relationship Coaching bij Layla Martin. In deze opleiding wordt diepe wijsheid uit de tantra gecombineerd met wetenschappelijk gevalideerde methodes voor transformatie. 

WAT HET JE BRENGT

De sessies brengen iedereen net weer wat anders. Het brengt je wat je nodig hebt in het moment. Hieronder lees je ervaringen van cliënten. 

  • ‘’Ik struggelde met hechting en eigenwaarde toen ik bij Marrit kwam. Door de sessies voel ik eindelijk rust en vertrouwen in mezelf.'' 

  • ‘’Ik ervaar zoveel meer verbinding en diepgang in het contact met de mensen om me heen.’’ 

  • ''Al na één sessie voel ik een grote verandering in mezelf. Het stroomt, ik reageer rustiger, leef makkelijker en heb weer frisse ideeën.''

  • ‘’Ik kan mezelf weer voelen, omdat Marrit in de sessies echt aanwezig is bij mij.''

  • ‘’Ik durf te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik voel weer wat ík leuk vind en durf dit ook te doen.''

  •  ‘’Ik voel vrijheid. De ruimte om echt te doen wat ik graag wil en mijn leven op míjn manier te leven.''

bottom of page