TRANSFORMATIESESSIES                   

Stroomt het niet in je leven? Blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen en lukt het niet om te veranderen? Heb je last van angst, stress of somberheid? Wil je graag vertrouwen voelen, in jezelf en in het leven? Je vrij voelen en jezelf echt laten zien? Ben je klaar voor een verdieping in je leven?

 

In deze 1:1 sessies werken we gericht aan jouw hulpvraag. Je krijgt inzicht in je gedrag en patronen en laat los wat je niet meer dient. Meestal werk ik in trajecten van (ten minste) 5 sessies. Zo kan je ook echt een verschil merken. Ik werk intuïtief en iedere sessie is afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik gebruik behandelvormen uit westerse psychologie en oosterse tradities. Lees hier meer over behandelvormen die ik toepas.

In de sessies staan het vergroten van je zelfbewustzijn en ‘ervaren’ centraal.

Bewuster worden van je gedachten, emoties en lichamelijke sensaties helpt je om je weer te verbinden met wat je diep van binnen eigenlijk al heel goed weet. We kijken naar het grotere plaatje. Klachten laten je vaak zien dat je bent afgedwaald van wat voor jou belangrijk is. Van hoe jíj je leven wilt leven.

 

De problemen die je in je huidige leven ervaart hangen altijd samen met iets uit het verleden wat nog een plek moet krijgen. Ons lichaam slaat allemaal dingen op die we zelf vaak niet meer weten. Ons lichaam weet het nog wel en we handelen er ook naar. Dit kan niet worden opgelost met alleen maar denken en praten. De enige manier om je te bevrijden is je pijn, angst, woede of verdriet onder ogen zien. Door moeilijke emoties te 'voelen' kunnen blokkades oplossen en kan 'oud zeer' verwerkt worden. 

Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur en kost 120,-

REVIEW

''Je straalt zoveel rust en vertrouwen uit. Door de sessies voel ik de liefde weer in mezelf.''