top of page

2G7A0541.jpg

1: 1 TRAJECT
LICHAAMS BEWUSTZIJN

Merk je dat je steeds dezelfde patronen in je leven tegenkomt? Rationeel snap je wat er gebeurt, maar het lukt je maar niet om ze te veranderen. Je wilt een doorbraak maken maar stagneert omdat je een probleem niet kan oplossen op hetzelfde niveau als waar ze ontstaat, namelijk: in je hoofd.

 

In dit traject loop ik een tijdje naast je en help ik je (weer) verbinden met de wijsheid van jouw lichaam. Patronen doorbreek je niet met alleen praten en denken. Ons lichaam slaat allemaal dingen op die we vaak zelf niet meer weten. Ons lichaam weet het nog wel en daar handelen we ook naar. Door contact te maken met je lichaam en je onderbewuste pakken we je problemen bij de kern aan, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe gedrag, nieuwe gedachten en nieuwe gevoelens.

In dit traject leer je om je op je gemak te voelen met je kwetsbaarheid en emoties. Je gaat zien dat hierachter goud ligt. Daarnaast ga je merken dat als je emoties weer vrijuit kunnen stromen ook andere dingen in je leven kunnen stromen.

In de sessies combineer ik behandelvormen uit westerse psychologie (o.a. EMDR, ACT en mindfulness) met energetische- en lichaamsgerichte therapie (o.a. somatic experiencing, ademwerk, innerlijk- kind werk, systemisch werk, energetische massage, reiki en trauma-release hypnose). De nadruk en technieken verschillen per behandeling, afhankelijk van wat er nodig is. 

wat het je brengt

De sessies brengen iedereen net weer wat anders. Het brengt je wat je nodig hebt in het moment. Hieronder lees je ervaringen van cliënten. 

  • ''Mijn kracht en eigenwaarde zijn tevoorschijn gekomen, nadat ik blokkades die ervoor zaten in de sessies doorvoelde.''

  • ‘’Er is rust en helderheid in mijn hoofd. Ik kan me eindelijk weer echt ontspannen.’’

  •  ''Voor het eerst in mijn leven voel ik liefde voor mezelf!''

  • ‘’Ik kwam erachter dat de veiligheid waar ik altijd naar op zoek was, al aanwezig is in mij.’’

  • ‘’Ik kan mezelf weer voelen, omdat Marrit in de sessies echt aanwezig is bij mij.''

  • ''Ik durf mezelf uit te spreken op mijn werk en creatieve ideeën gaan weer stromen.''

  • ‘’Ik voel me bevrijd, opgelucht en energiek.’’

  • ''Dit traject is niet te vergelijken met coachingstrajecten die ik eerder gedaan heb. Het heeft heel veel los gemaakt, dingen waar ik met mijn analytische brein niet bij kan komen.''

  • ‘’Ik kan nu veel liefdevoller naar het gedrag van mijn kind kijken. Het lukt me om achter het gedrag te kijken i.p.v. vanuit een impuls te reageren.’’

wat krijg je

⊱ Telefonische intake (max. 30 min) + vraag/ doel vaststellen.

⊱ 4 sessies van 1-2 uur.

⊱ Opdrachten voor thuis.

⊱ Indien gewenst tussentijds contact via mail of whatsapp.

investering

Investering: 800,-

Je kan ook een losse sessie boeken van 222,-. Als je daarna besluit een traject te doen wordt het bedrag in mindering gebracht. Kom je voor de eerste keer? Dan betaal je 150,- voor een eerste sessie.

Mail info [at] bijmarrit.nl voor een afspraak.

REVIEW

BABETTE LEERTOUWER

''Toen ik bij Marrit kwam was ik onwijs overprikkeld, voelde ik een groot verdriet en onrust. Ik was op dat moment grote trauma's aan het aankijken. Marrit leerde me zoveel.

Ze leerde me in mijn lijf te zakken en mijn lijf veel meer te ervaren. Hierdoor ben ik veel meer gegrond, voel ik mijn wortels. Ik zweef niet meer alle kanten op, maar blijf staan als een boom in een storm.

Marrit leerde me hoe- en waar ik het stukje vond in mezelf wat van mij is. Het stukje waar ik altijd heen kan gaan en er altijd is geweest. Hier voel ik 'mezelf', rust, liefde en ben ik oké met wat er ook speelt.

En de liefde die ik voelde van Marrit terwijl ze gewoon bij me zat en mijn hand vast hield, was zo groots en helend. 

Er is een diepere laag aangeraakt, waardoor ik leef met veel meer vertrouwen, liefde en rust. Ik zit niet meer zo gevangen in de dagelijkse hectiek en mijn gedachtes. 

De pijn van trauma kan ik voelen zonder ervoor weg te rennen, en ermee te zitten in liefde. Ik weet nu dat ook die pijn komt en gaat.

 

Ik voel me dankbaar en hoop dat Marrit haar liefdevolle gaven met nog veel meer mensen mag delen.''

bottom of page