top of page

                                    BEHANDELVORMEN                                             

In de sessies maak ik o.a. gebruik van de volgende behandelvormen:

REIKI 

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en die doormiddel van handoplegging doorgegeven kan worden. Het werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. 

ENERGETISCHE MASSAGE

Door een intuïtieve, energetische massage worden de meridianen gevoed en gaat alles in het lichaam beter stromen: je bloedsomloop, energie, emoties en gedachten. De massage is intuïtief, wat betekent dat ik jou met aandacht masseer en afstem op wat jij nodig hebt. De massage richt zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen en zorgt ervoor dat blokkades kunnen worden opgelost. 

MINDFULNESS  BASED COGNITIVE THERAPY 

Bij onplezierige gedachten of gevoelens hebben we meestal de neiging om deze te onderdrukken of te vermijden. Dit 'gevecht' heeft vaak een averechts effect. Door een meer accepterende houding aan te nemen ten aanzien van je gedachten en gevoelens kan er ruimte ontstaan om op een andere manier met je klachten om te gaan. 

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende of traumatische ervaring. 

bottom of page