top of page

VROUWENWEEK

Verlang je naar meer vrijheid, plezier en vertrouwen in je leven?

In deze week wordt een veilige plek geboden om wensen, verlangens, blokkades en flow met nieuwsgierigheid te onderzoeken. Het programma bestaat uit meditatie, yoga, lichaamswerk en aanraking. Gedurende de week zijn er momenten van reflectie en is er ruimte om te delen.  

Zondag 8 – zaterdag 14 mei 2022

Aankomst rond 16.00 uur, vertrek voor 11.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

De retraite plek is een oude boerderij middenin het pure Franse landschap. De boerderij ligt in het dorpje Serqueux Haute Marne. Serqueux ligt c.a. 7 uur rijden van Utrecht en is ook bereikbaar per trein. De locatie en de kamers zijn eenvoudig, verzorgd en stijlvol, met behoud van authenticiteit en warmte. In alles wat we tijdens de retraite week aanbieden merk je onze liefde en aandacht op. Je hebt je eigen kamer en we delen het sanitair.

 

Globaal programma

Een schetsmatig idee van het ritme van de dagen, zodat we vrij zijn af te stemmen op de behoefte van de groep en het weer: 

In de ochtend zullen we meditatie en een bewegingsvorm aanreiken, in de middag is er ruimte voor ontspanning, een massage of een wandeling. Wellicht komen we ook hier gedurende week een aantal keer samen voor verdieping. In de avonden zullen we, als de energie ernaar is, samenkomen voor een zachte beoefening, voor een vleugje vrouwelijke magie, en om te delen. 
Eenmaal in de week kun je genieten van de sauna. Mocht je behoefte hebben aan extra verdieping dan is het mogelijk om je op te geven voor een individuele sessie en/ of massage (niet in begrepen).

 

Begeleiding

Marrit Bootsma heeft een achtergrond als psycholoog en werkt als lichaamsgericht therapeut. Ze ondersteunt je om op onderzoek te gaan, te voelen en dichter bij jezelf te komen.

 

Lotte Peters nodigt je met warmte en creativiteit uit tot zelfonderzoek en ontspanning. Ze heeft diverse opleidingen afgerond in Europa en Azië op het gebied van yoga, massage en therapeutisch (lichaams-)werk. Daarnaast kookt en masseert ze met liefde en intuïtie als haar basis-ingrediënten.

 

Prijzen

Deze (all inclusive) retraite heeft een waarde van € 1020,- Echter willen we deze retraite ook toegankelijk maken voor mensen met een kleinere beurs. We vertrouwen op jouw eigen inzicht in wat jij kunt betalen voor deze week. Daarom kun je kiezen uit drie tarieven (inclusief btw):

  • € 1020,-

  • € 895,-

  • € 750,-*.     (€ 750*,- is echt voor mensen met een kleine beurs).

Er kan eventueel ook in termijnen worden betaald.

​Mensen die eerder zijn geweest ontvangen 10% korting

Mocht je interesse hebben maar het financieel gewoon niet redden, neem dan alsnog contact op. We kijken samen wat we kunnen afspreken.

  • Het tarief voor bedrijven is € 1600,-  (ex btw)

 

FERME.jpg
FERME3.jpg
FERME2.jpg
FERME4.jpg
FERME5.jpg
bottom of page